Villa in Benijofar

Instapklaar
€ 270.000
Referentienummer 42-202-11-576
Ontdek deze indrukwekkende gloednieuwe tweedehands villa, gelegen in het charmante stadje Benijófar, Alicante. Dit chalet is nog nooit geopend en biedt u de mogelijkheid om er uw ideale woning van te maken. Het huis is verdeeld in 2 slaapkamers, 1 complete badkamer en een extra toilet, waardoor een comfortabele en functionele ruimte ontstaat voor uw dagelijks leven. Het chalet wordt ongemeubileerd opgeleverd, waardoor u het naar eigen wens kunt inrichten en personaliseren, waardoor een omgeving ontstaat die uw stijl en persoonlijkheid weerspiegelt. Tot de voorzieningen behoort onder meer het solarium, ideaal om te genieten van de mediterrane zon en buiten te ontspannen. Het privéperceel heeft een zwembad, ideaal om af te koelen tijdens warme zomerdagen. De keuken is ingericht en voorzien van moderne apparatuur, zodat u vanaf dag één heerlijke maaltijden kunt bereiden. Bovendien is dit chalet voorzien van geleide airconditioning om in alle seizoenen van het jaar een aangename temperatuur te behouden. De badkamers zijn voorzien van vloerverwarming, wat voor een extra vleugje comfort en luxe zorgt. Gelegen in Benijófar, een stad die de rust van het leven in een stad biedt, maar met alle nodige comfort en diensten binnen handbereik. Geniet van de nabijheid van prachtige stranden zoals Guardamar, op slechts 10 minuten met de auto, golfbanen zoals La Marquesa Golf, op slechts 5 minuten afstand en een breed scala aan vrijetijds- en eetgelegenheden aan de Costa Blanca. Mis deze unieke kans niet om een nieuwe, ongebruikte villa op een bevoorrechte locatie te verwerven. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en kom uw nieuwe huis in Benijófar bekijken!

Belangrijke informatie

Deze villa laat je alvast wegdromen. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Info aanvragen over dit pand

Algemene gegevens

  • 2
  • 1
  • 88m2

Gelijkaardige panden


  • ref. 56-320-11-675

    Rijtjeshuis in Finestrat!Twee-onder-een-kapwoning met totale privacy, in een zeer rustige urbanisatie en met 24-uurs bewaking met camera en beveiligingsbedrijf.De gemeenschap onderhoudt alle gemeensch ...

    2

    2

    110m2

    Costa Blanca NoordFinestrat
    ref. 56-320-11-675

    €260.000


  • ref. 143-401-11-798

    2

    1

    80m2

    Costa Blanca NoordOrihuela Costa
    ref. 143-401-11-798

    €315.000


  • ref. 106530

    Dit herenhuis is gelegen in een charmant voetgangerssteegje in het centrum van Altea vlak bij het betoverende binnenstadje en de Plaza de la Iglesia.  Ook het hagelwitte strand van Altea en de levend ...

    3

    4

    202m2

    Costa Blanca NoordAltea
    ref. 106530

    €275.000