Villa in Torrevieja

Instapklaar
€ 483.000
Referentienummer 76-207-11-543
Te koop aangeboden is een spectaculaire nieuw gebouwde vrijstaande villa die elegantie en comfort combineert in elk detail. Deze indrukwekkende woning beschikt over vijf ruime slaapkamers en drie complete badkamers, die een luxe en functionele ruimte bieden voor het hele gezin. De parel aan de kroon is het prachtige privézwembad, dat een oase van rust en ontspanning biedt in de privacy van je eigen huis. Daarnaast beschikt de villa over een spectaculaire kelder, uitgerust met een ruime woonkamer, 2 slaapkamers en een badkamer, die een extra ruimte biedt die perfect is voor entertainment, gasten of zelfs als een aparte suite. Aandacht voor detail en exquise smaak worden weerspiegeld in elke hoek van deze villa. De volledig uitgeruste keuken en woonkamer zijn ontworpen om functionaliteit en stijl te combineren, waardoor een gastvrije en moderne sfeer ontstaat. De lichte en ruime slaapkamers bieden een rustig toevluchtsoord met een afwerking van hoge kwaliteit. Het solarium van de villa biedt een onbelemmerd uitzicht op de omringende natuurlijke omgeving, waardoor het een ideale plek is om te genieten van warme dagen en sterrennachten. Het pand ligt in een gebied omringd door voorzieningen, waardoor winkels, restaurants en meer gemakkelijk en toegankelijk zijn. Met een strand op slechts 3 km afstand biedt deze vrijstaande villa een perfecte combinatie van luxe en nabijheid van de zee. Volledig uitgerust en klaar om in te trekken, is deze woning een unieke kans voor wie op zoek is naar elegant en comfortabel wonen in een exclusieve omgeving. Mis de kans niet om van deze villa je thuis te maken!

Belangrijke informatie

Deze villa laat je alvast wegdromen. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Info aanvragen over dit pand

Algemene gegevens

  • 5
  • 3
  • 195m2

Gelijkaardige panden


  • ref. 156895

    Deze moderne gelijkvloerse villa is in aanbouw in Polop de la Marina aan de Costa Blanca, ter hoogte van Altea. Deze prachtige villa heeft twee of drie slaapkamers met inbouwkasten en twee ...

    3

    2

    106m2

    Costa Blanca NoordPolop
    ref. 156895

    €475.000


  • ref. 50-283-11-633

    2

    2

    74m2

    Costa Blanca NoordPunta Prima
    ref. 50-283-11-633

    €394.000


  • ref. 60-320-11-675

      Wij bieden u een appartement in een van debeste urbanisatie van Benidorm, Playa Poniente met 17.000 m2 grond, prachtig uitzicht op zee vanaf het niveau van de urbanisatie, alles gemaakt met de best ...

    2

    2

    120m2

    Costa Blanca NoordBenidorm
    ref. 60-320-11-675

    €544.500