Appartement in Torrevieja

Instapklaar
€ 213.000
Referentienummer 22-393-11-788
Ontdek je nieuwe thuis in het hart van Torrevieja! Slechts 120 meter van de jachthaven biedt dit prachtige appartement alles wat je altijd al wilde. Met een oppervlakte van 131m² op de eerste verdieping, is dit juweeltje inclusief een garageplaats voor jouw gemak.Dit lichte en ruime appartement beschikt over vier grote slaapkamers, perfect voor het hele gezin, en twee complete badkamers voor extra comfort. De keuken, hoewel aan renovatie toe, is gemeubileerd en klaar om getransformeerd te worden tot de culinaire ruimte van je dromen.De woonkamer is ruim en gezellig, ideaal om te ontspannen en onvergetelijke momenten door te brengen met je dierbaren. Bovendien kun je op het zuidgerichte balkon van 6m² genieten van de warme mediterrane zon en je ontbijten buiten nuttigen.Er is geen gebrek aan opslagruimte, met een praktische voorraadkast en een lichtkoepel die elke hoek van het huis met leven en helderheid vult.Dit is jouw kans om in het centrum van Torrevieja te wonen, omringd door alle voorzieningen en op een steenworp afstand van de zee! Mis deze unieke kans niet en kom vandaag nog je nieuwe thuis ontdekken. We wachten op je met open armen!Als je geïnteresseerd bent om meer te weten te komen over deze woning zonder enige verplichting, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om je aanvullende informatie te verstrekken en een bezoek in te plannen op een tijdstip dat jou uitkomt. Mis deze kans niet om deze woning te verkennen!

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe dit appartement er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Info aanvragen over dit pand

Algemene gegevens

  • 4
  • 2
  • 131m2

Gelijkaardige panden


  • ref. 57080

    Dit 1 slaapkamer appartement van 42 m2 bevind zich op loopafstand van het strand van Calpe. Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping. Het appartement biedt een salon met eethoek, een volle ...

    1

    1

    42m2

    Costa Blanca NoordCalpe
    ref. 57080

    €230.000


  • ref. 115-431-11-859

    2

    1

    72m2

    Costa Blanca NoordDenia
    ref. 115-431-11-859

    €240.000


  • ref. 4235

    Een uitzonderlijk 2 slaapkamer appartement te koop in benissa, gebouwd volgens de hoogste kwaliteitsnormen en voorzien van vele technische features. Dit exclusief complex is een oase van rust op wande ...

    2

    2

    93m2

    Costa Blanca NoordBenissa
    ref. 4235

    €264.000