Appartement in Benidorm

Instapklaar
€ 252.000
Referentienummer 47-320-11-675
Het appartement heeft twee zeer ruime en lichte slaapkamers met inbouwkasten, een volledig uitgeruste keuken, een zeer ruime en lichte woonkamer met panoramisch uitzicht op Benidorm en de zee, 2 badkamers, waarvan één met hydromassage en de andere met een ligbad en tot slot een galerij.Het appartement beschikt over een zeer grote ondergrondse parkeerplaats en een aparte berging.De luxe gemeenschappelijke ruimtes van dit gebouw omvatten tuinen waar u kunt ontspannen of lezen, 2 zwembaden, één aan de voet van het gebouw waar u kunt genieten van de zon en frisse lucht en de andere op de 26e verdieping waar u kunt genieten van een prachtig uitzicht op Benidorm en de Middellandse Zee, De ontwikkeling omvat ook een tennisbaan, een conciërgeservice en 24-uurs beveiliging.Benijdenswaardige locatie, in de omgeving vinden we alle nodige diensten om het droomleven te leiden, supermarkten, goede restaurants, banken, medische centra, apotheken, parken en tuinen, winkelcentra, enz. En het strand van Levante ligt op slechts 1 kilometer afstand, ongeveer 5 minuten met de auto.

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe dit appartement er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Info aanvragen over dit pand

Algemene gegevens

  • 2
  • 2
  • 91m2

Gelijkaardige panden


  • ref. 118401

    Rijtjeshuis met privétoegang tot een van de mooiste stranden van Dénia, dicht bij Els Molins met zijn spectaculaire zonsopgangen en zonsondergangen met de Segaria-berg op de achtergrond. Ideaal ...

    3

    2

    105m2

    Costa Blanca NoordDenia
    ref. 118401

    €210.000


  • ref. 8-413-11-807

    Appartement op de bovenste verdieping met ruim solarium in Aguas Nievas, Torrevieja, Alicante, Costa Blanca We zijn heel erg trots dat wij u dit prachtig en extreem goed onderhouden top-floor apparte ...

    2

    2

    76m2

    Costa Blanca NoordTorrevieja
    ref. 8-413-11-807

    €270.000