Villa in Javea

Instapklaar
€ 625.000
Referentienummer 29860
Ruime villa te koop in Jávea, gelegen in een rustige buurt op wandelafstand van het strand en de faciliteiten. De hoofdwoning bevind zich op het gelijkvloers, er is een inkomhal, een ruim salon, een eetkamer, 2 keukens, 4 slaapkamers en een familiebadkamer. Op de eerste verdieping is er een appartement dat langs buiten bereikbaar is, hier is er een inkomhal, een woonkamer met een groot terras georiënteerd op het zuiden, een keuken, een familiebadkamer, twee tweepersoonsslaapkamer en een terras georiënteerd op het westen. In de onderbouw zijn er nog twee accomodaties, een appartement met een woonkamer, een tweepersoons slaapkamer, een badkamer en een keuken. Daarnaast is een studio met keuken en badkamer. Buiten in de tuin zijn er verscheidene terrassen en is er nog een opbergruimte.

Belangrijke informatie

Deze villa laat je alvast wegdromen. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Info aanvragen over dit pand

Algemene gegevens

Wijk: Adsubia
  • 9
  • 4
  • 382m2
  • Energiecertificaat in aanvraag

Gelijkaardige panden


  • ref. 51816

    Deze traditionele spaanse villa is gelegen in een rustige wijk op wandelafstand van het oude stadscentrum van Jávea. Naast het zwembad is een grote overdekte buitenkeuken, hier bevindt zich ook een t ...

    5

    3

    361m2

    Costa Blanca NoordJavea
    ref. 51816

    €750.000


  • ref. 128665

    Project in aanbouw op een vlak perceel dicht bij het strand van Almadraba. Een zwembad en parkeerplaats zijn gepland met gemakkelijke toegang tot het pand, ook met directe toegang tot de zee. He ...

    3

    2

    140m2

    Costa Blanca NoordEls Poblets
    ref. 128665

    €505.000