Villa in Calpe

Nieuwbouw
€ 995.000
Referentienummer 37934
Deze moderne villa met prachtige zeezicht is gelegen in een rustige wijk van Calpe. De villa is verdeeld over 2 verdiepingen. Op de begane grond bevind zich een ruime salon met eethoek, een open moderne keuken en een gasten toilet. Tevens bevind hier zich de hoofdslaapkamer met badkamer en suite welke direct toegang heeft tot het ruime deels overdekte terras met zwembad. Op de beneden verdieping bevinden zich 2 tweepersoons slaapkamers, een badkamer en een berging. Verder beschikt deze villa over een dubbele garage, een tweede dubbele parking bovenaan de woning en onderhoudsvriendelijke mediterane tuin waar zich diverse zitgedeelten bevinden vanwaar men van het prachtige uitzicht over zee kan genieten.

Belangrijke informatie

Deze villa laat je alvast wegdromen. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Info aanvragen over dit pand

Algemene gegevens

Wijk: Maryvilla
  • 4
  • 3
  • 273m2
  • Energiecertificaat in aanvraag

Gelijkaardige panden


  • ref. 196961

    Deze luxueuze villa is gelegen op een unieke locatie aan de voet van de majestueuze bergketen Sierra de Olta. Aan de oostkant is er een prachtig panoramisch uitzicht over de zee, de stad Calpe en de P ...

    5

    5

    288m2

    Costa Blanca NoordCalpe
    ref. 196961

    €1.200.000


  • ref. 137497

    Deze grote villa is gelegen op een vlak grondstuk van 1144 m2 op slecht 50 m van het prachtige strandje van Cala Blanca. De villa is verdeeld over twee bijna identieke verdiepen. De benedenverdieping ...

    6

    3

    328m2

    Costa Blanca NoordJavea
    ref. 137497

    €996.000