Villa in Denia

Nieuwbouw
€ 650.000
Referentienummer 47545
Deze prachtige moderne villa is onderdeel van een zes tal woningen waarvan er inmiddels 3 klaar zijn en verkocht. De overige 3 zijn op dit moment in aanbouw en zullen medio oktober worden opgeleverd. De betreffende woning bevind zich op de hoek en is verdeeld over 2 verdiepingen. Op de begane grond bevinden zich een ruime salon met eethoek, een volledig ingerichte moderne keuken, een gasten toilet en een tweepersoons slaapkamer met badkamer en suite. Op de eerste verdieping bevinden zich 2 tweepersoons slaapkamers, een badkamer en een tweepersoons slaapkamer met badkamer en suite. 2 van de 3 tweepersoons slaapkamers hebben direct toegang tot het balkon wat zich aan de voorzijde van de villa bevind. Naast het deels overdekte terras met zwembad biedt de villa een buitenkeuken en een carport welke geschikt is voor 2 auto´s.

Belangrijke informatie

Deze villa laat je alvast wegdromen. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Info aanvragen over dit pand

Algemene gegevens

Wijk: Tossal Gross
  • 4
  • 3
  • 252m2
  • Energiecertificaat in aanvraag

Gelijkaardige panden


  • ref. 2-320-11-675

    Penthouse in Benidorm met panoramisch uitzicht op de zee en de stad!Dit lichte penthouse is gelegen op twee verdiepingen. Op de bovenverdieping, van waaruit het toegankelijk is, vinden we een ruime w ...

    4

    4

    225m2

    Costa Blanca NoordBenidorm
    ref. 2-320-11-675

    €590.000


  • ref. 104023

    Moderne nieuwbouw villa te koop in Moraira, gelegen op het einde van een doodlopende straat op slechts 15 minuten stappen van het centrum en het strand van Moraira. Er is een woonkamer met een open ke ...

    3

    2

    389m2

    Costa Blanca NoordMoraira
    ref. 104023

    €685.000