Appartement in Denia

Instapklaar
€ 303.000
Referentienummer 95212
Ruime duplex penthouse te koop in Denia dicht bij de haven en Marineta Casiana (Las Rotas). Het penthouse is gelegen tegenover de zee (oostkant) en de Montgó (zuidkant), met uitzicht op beide plaatsen. Het is gelegen in een mooie urbanisatie met conciërge, zwembad, fitnessruimte, paddle tennisbaan, fietsenstalling en garage. Het is allemaal zeer goed onderhouden en georganiseerd. Bij binnenkomst in het penthouse zien we een ruime woon-eetkamer die leidt naar een groot terras met uitzicht op de haven en de zee, een slaapkamer, een toilet en de aparte keuken die nog een groot terras heeft met wasruimte en uitzicht op de Montgó. Op de bovenverdieping hebben we toegang tot 2 ruime slaapkamers en een grote badkamer met jacuzzi. Alle essentiële voorzieningen zijn op minder dan 10 minuten loopafstand. Zeer dicht bij de zee en de bergen, voor een korte pauze of een mooie wandeling bij zonsopgang of zonsondergang.

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe dit appartement er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Info aanvragen over dit pand

Algemene gegevens

Wijk: Las Rotas
  • 3
  • 2
  • 160m2
  • Energiecertificaat in aanvraag

Gelijkaardige panden


  • ref. 1-443-11-890

    Ben je op zoek naar nieuwbouw maar heb je geen zin om lang te wachten? Dit townhouse in Guardamar del Segura is direct beschikbaar en gereed voor de volgende eigenaar. Terug van de korte rit naar het ...

    4

    3

    167m2

    Costa Blanca NoordGuardamar del Segura
    ref. 1-443-11-890

    €296.000


  • ref. 105120

    Dit appartement is gelegen tussen de haven en het centrum van Javea. De woning bevindt zich op de derde verdieping en is bereikbaar met een lift. Men komt binnen in een hal met links een ruime woon-ee ...

    3

    2

    131m2

    Costa Blanca NoordJavea
    ref. 105120

    €292.000