Villa in Lliber

Instapklaar
€ 990.000
Referentienummer 95968
Deze villa biedt tal van mogelijkheden op het gebied van verhuur of voor bijvoorbeeld een bed and breakfast. Deze traditionel Spaanse villa bestaat uit 3 verschillende woongedeelten. Elk gedeelten beschikt over een salon met eethoek en een volledig ingerichte keuken. In totaal zijn er 8 tweepersoon slaapkamers en 6 badkamers waarvan het merendeel en suite. Elke woongedeelte beschikt over zijn eigen overdekt terras met uitzichten over de vallei. Tevens beschikt deze ruime villa over een speelruimt welke compleet is ingericht met biljart, bar en eethoek. Naast het ruime zwembad is er een overdekte buitenbar met barbeque gedeelten en eethoek en is er een tennisbaan en een sauna gedeelten met badkamer.

Belangrijke informatie

Deze villa laat je alvast wegdromen. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Info aanvragen over dit pand

Algemene gegevens

Wijk: Lliber
  • 7
  • 6
  • 833m2
  • Energiecertificaat in aanvraag

Gelijkaardige panden


  • ref. 36747

    Deze prachtige ruime villa is verdeeld over 2 verdiepingen. Op de begane grond bevinden zich 3 tweepersoons slaapkamers, een badkamer, een kleine salon, een gasten toilet en een garage welke geschikt ...

    7

    4

    368m2

    Costa Blanca NoordMoraira
    ref. 36747

    €895.000


  • ref. 25019

    Villa met zeezicht te koop in Pedreguer op een grondstuk van 10.000m2, gelegen in het natuurgebied Cometes op slechts 5 min van het centrum van Pedreguer en 15 min autorijden van de zee. De villa heef ...

    4

    4

    298m2

    Costa Blanca NoordPedreguer
    ref. 25019

    €1.050.000