NIEUWBOUW VILLA'S IN FINESTRAT MET UITZICHT OP ZEE

Nieuwbouw
€ 795.000
Referentienummer 1040-115-10-115
NIEUWBOUW VILLA'S IN FINESTRAT MET UITZICHT OP ZEE Nieuwbouw luxe villa's in Sierra Cortina, Finestrat. Villa's met 3 slaapkamers en 3 badkamers, open keuken met zithoek, terras met prachtig uitzicht over Benidorm, privétuin met zwembad en parkeerplaats. Villa's gebouwd met materialen van topkwaliteit. Finestrat ligt in de regio Marina Baixa aan de Costa Blanca, vlakbij het naburige Benidorm en op ongeveer 40 kilometer van de stad Alicante en de internationale luchthaven. Het dorp ligt op de berghelling van Puig Campana en biedt prachtig uitzicht op de bergen, de kust en de Middellandse Zee. Benidorm ligt op slechts vijf minuten rijden van de woningen en biedt alle voorzieningen die je nodig hebt, zoals winkels, bars, restaurants, supermarkten, banken, apotheken en verschillende internationale privéscholen.

Belangrijke informatie

Deze villa laat je alvast wegdromen. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Info aanvragen over dit pand

Algemene gegevens

  • 3
  • 3
  • 127m2

Gelijkaardige panden


  • ref. 126003

    Fantastische halfvrijstaande villa in de eerste lijn en met directe toegang tot een van de meest aangename stranden van Dénia, die ons ook vele mogelijkheden biedt in zijn aanzienlijke perceel voor u ...

    3

    2

    75m2

    Costa Blanca NoordDenia
    ref. 126003

    €690.000


  • ref. 99699

    Deze villa is gelegen in de rustige wijk Covatelles, op slechts 10 minuten van het zandstrand de Arenal. De volledige woning is gelijkvloers en is gelegen op een vlak grondstuk van 854m2. De villa bes ...

    4

    3

    184m2

    Costa Blanca NoordJavea
    ref. 99699

    €620.000