Villa in La Manga Club

Instapklaar
€ 1.615.000
Referentienummer 25-319-11-688
Prive zwembad - Zeezicht - La Manga Club - TerrassenPrachtige villa in de heuvels van La Manga Club, met een prachtig uitzicht op de Mar Menor, La Manga Club, de golfbanen en de omliggende bergen.Deze villa is verdeeld over drie niveaus met een prachtige ruime slaapkamer gelegen op de bovenste verdieping met vloer tot plafond glazen deuren voor een panoramisch uitzicht, naast een zithoek zodat u kunt genieten van het uitzicht terwijl u ontspant en tv kijkt, de slaapkamer heeft ook een kleedruimte en een grote eigen badkamer.Op de centrale verdieping vind je de eetkamer en de moderne volledig uitgeruste keuken, een paar treden lager heeft de woonkamer openslaande deuren naar het grote terras met nog meer fantastisch uitzicht, en een chillout-ruimte en een eethoek buiten. aan de zijkant van het terras vind je de trap naar beneden naar het grote privézwembad.Er is ook een tweepersoonsslaapkamer en een badkamer op deze centrale verdieping.Op de benedenverdieping zijn er nog eens drie ruime slaapkamers, allemaal met ingebouwde kasten en er is een bijkeuken, vanaf dit niveau heb je direct toegang tot een overdekt terras aan de achterkant en het zwembad.Er is ook een garage met off-road parking.

Belangrijke informatie

Deze villa laat je alvast wegdromen. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Info aanvragen over dit pand

Algemene gegevens

  • 5
  • 4
  • 300m2

Gelijkaardige panden

  • NIEUWBOUW VILLA'S IN OMHEIND PRIVÉRESORT IN PROVINCIE MURCIA
    ref. 1664-115-10-115

    NIEUWBOUW VILLA'S IN OMHEIND PRIVÉRESORT IN PROVINCIE MURCIA Nieuwbouwvilla's in een omheind privéresort in de regio Murcia, omringd door uitstekende golfbanen en op slechts 10 minuten van de zands ...

    3

    3

    365m2

    Costa CalidaTorre Pacheco
    ref. 1664-115-10-115

    €1.245.000