Villa in Comares

Instapklaar
€ 229.000
Referentienummer 3112
Prachtig Landhuis in Las Cuevas, Comares - Een Landelijk Juweel! Welkom in de idyllische wijk Las Cuevas in Comares, waar dit schitterende landhuis in uitstekende staat te koop staat. Genesteld op een vlak perceel, biedt dit pand een perfect toevluchtsoord te midden van het prachtige, open platteland. Het omheinde perceel is beplant met majestueuze, 100 jaar oude olijfbomen en wordt volledig omgeven door de natuur, zonder directe buren. Het terrein biedt volop ruimte voor parkeren net binnen de poorten en is ideaal voor dierenliefhebbers met ruimte voor een moestuin, fruitbomen en misschien zelfs kippen! De woning zelf straalt een rustieke charme uit, met hoogwaardige tegelvloeren en houten plafonds. Het huis beschikt over een uitnodigend overdekt terras van circa 3,5 x 2,5 meter. Vanuit hier leidt de voordeur naar een open woon- en eetkamer met een knusse open haard en een volledig ingerichte keuken, samen goed voor ongeveer 30m2 aan leefruimte. De hoofdslaapkamer (4 x 3 m) en de tweede slaapkamer (3 x 2,5 m) bieden voldoende ruimte en comfort. De badkamer (2 x 1,5 m) is eenvoudig maar smaakvol afgewerkt. Aan de achterzijde van het huis bevindt zich een handige berging van 6m2 en een ingebouwde barbecueplek, ideaal voor gezellige zomeravonden. De tuin is een oase van rust met een heerlijk zwembad van 24m2 en eenvoudige, natuurlijke tuinen. Hier is volop ruimte voor verdere beplanting en het creëren van uw eigen groene paradijs. Dit huis is ideaal gelegen op slechts 10 minuten van Riogordo, 10 minuten van Los Romanes en 15 minuten van Benamargosa. Binnen een uur bent u in het bruisende centrum van Malaga. Dit landhuis is de perfecte mix van comfort en rustieke charme, met net genoeg grond om echt van te genieten. Ideaal als vakantiehuis of permanente woning, biedt het alles wat u maar kunt wensen van een klein, comfortabel huis op het platteland. Mis deze kans niet om uw droomhuis te bezichtigen!

Belangrijke informatie

Deze villa laat je alvast wegdromen. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Info aanvragen over dit pand

Algemene gegevens

  • 2
  • 1
  • 73m2

Gelijkaardige panden


  • ref. 2432

    Dubbel herenhuis in het centrum van het dorp. 2 ingangen, 2 woonkamers, keuken, 8 slaapkamers, 2 badkamers, berging, dakterras.

    8

    2

    200m2

    Costa del solCanillas de Aceituno
    ref. 2432

    €178.000


  • ref. 2334

    Aquamar Residencial is het wooncomplex waar u op zat te wachten in Torre del Mar. Directe toegang tot de A-7 en de luchthaven van Málaga op 30 minuten. Het strand bevindt zich op minder dan 10 minut ...

    1

    1

    42m2

    Costa del solTorre del Mar
    ref. 2334

    €174.950


  • ref. 2377

    LAATSTE APPARTEMENTEN BESCHIKBAAR - El Morche (Torrox Costa) - Be fast!!!! Mooie 2 en 3 slaapkamer appartementen in een privé urbanisatie met een privé gemeenschappelijk zwembad in El Morche (Torro ...

    2

    2

    83m2

    Costa del solEl Morche
    ref. 2377

    €241.000